Considerations To Know About oyun bilgisayarları

Wiki Article



Hangi bilgisayarı alacağınıza karar veremediniz mi? O halde gelin ve En İyi Oyun Laptopları 2022 listesine bir göz atın. Belki aradığınız buradadır.

Doğal olarak, bu bazen termal kısıtlama gibi fedakarlıklarla birlikte gelir, ancak aynı performansı bu fiyat aralığındaki başka bir oyun dizüstü bilgisayarında bulmakta zorlanacaksınız.

A common misunderstanding is that every one gaming laptops are also costly rather than worth the Price. Unlike desktops, in which you can pick and opt for your elements after which build them on your own, gaming laptops charge a high quality for becoming a pre-constructed offer created to reach the top gaming functionality feasible (in the limits of its specs).

Turbox masaüstü bilgisayar; bilgisayarda oyun oynamayı sevenlere özel üretilmiş olan, video clip ve on the internet oyunlarında herhangi bir sıkıntı yaşatmayan ve oyun keyfini daha daha da arttıran bir bilgisayar modelidir.

Oyun için bilgisayar alırken donanım özelliklerinin yanı sıra bilgisayarın görsel tasarımına da dikkat etmek gerekir. MSI Pulse serisi gibi oyun atmosferini destekleyecek akıllı RGB aydınlatma teknolojisi bulunan, hızlı tepkiler verilmesini destekleyen bir klavyenin yer aldığı oyun bilgisayarlarını tercih etmekte fayda vardır. FPS’ten struggle royal’e, Event’tan RPG’ye tüm oyunları sorunsuz bir şekilde oynamanızı sağlayacak olan bir oyun bilgisayarı, oyunun içinde hissetmenizi sağlayacak görsel derinlik ve encompass ses desteği gibi özelliklere de sahiptir.

The top gaming laptops comto assist you to discover the most effective just one for your needs, whether or not It is really inexpensive and cheerful or expensive and impressive.

Yeni Nesil Bağlantılar ve Başarılı Soğutma: İyi bir oyun bilgisayarının gerek kablosuz gerekse kablolu bağlantı konusunda günceli yakalaması beklenir.

Her iki serinin ortak paydası olan yüksek kapasiteli RAM ve SSD’ler, oyuncuların, fiyat performans oyun bilgisayarı edinerek de yüksek prodüksiyonlu oyunları akıcı şekilde oynamalarına olanak tanır.

Turkcell Pasaj’dan yapacağınız kontratlı oyun bilgisayarı oyun bilgisayarları alışverişlerinizde adınıza kayıtlı hattınızın veya hatlarınızın uygunluğuna göre, ödemelerinizi taksitli olarak Turkcell faturalı hattınıza yansıtarak gerçekleştirebilirsiniz. Notebooklarda 12 aya kadar varan taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Gaming laptops are inclined to have a shorter lifespan than an average daily-use equipment. This is as a result of strain they accomplish underneath when gaming. We'd mention that a gaming laptop need to last any where amongst three and 5 years if well-managed.

Akıcı ve sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamak istediğinizde de aynı şekilde bileşenleri yüksek seviyede olan bir bilgisayara ihtiyaç duyarsınız.

En İyi Petek Markaları ve Tavsiyesi 2024SoğBritish isles kış günlerinin kurtarıcısı, birbirinden şık ve üst düzey teknolojiyle donatılan en oyun bilgisayarları iyi kalorifer petek markalarını sizlere sıraladık.

Çift hava girişi ve hava kanalları sayesinde etkin bir soğutma sistemine sahip olan Dell G15 5510’un özellikleri şu şekilde:

Report this wiki page